Ndërlidhjet

BEOGRAD


Një gjykatë në Beograd ka ndaluar shpërndarjen e revistës "Svedok", e cila kishte botuar një intervistë me Millorad Lukovic, i njohur si "Legija", dhe hartuesi i vrasjes së ish kryeministrit serb, Zoran Xhinxhiq.
Në këtë intervistë Legija ka thënë se kryeministri i tashëm, Zoran Zhivkovic, si dhe ministrat e brendshëm dhe të drejtësisë, Dushan Mihajlloviq dhe Vlladan Batic, janë përgjegjës për vrasjen e Xhinxhiqit, duke e cilësuar vrasjen si pjesë të luftës për kontrollin e mafias.
XS
SM
MD
LG