Ndërlidhjet

KIEV


Parlamenti i Ukrainës ka votuar për dërgimin e 1.800 trupave në Irak, në kuadër të forcës shumëkombëshe stabilizuese.
Trupat do t'i bashkangjiten kontingjentit nën kontrollin e Polonisë, ndërsa pritet t'i ruajnë pikat e komunikimin dhe lokacionet strategjike, si dhe të ndihmojnë në çarmatimin e popullatës lokale.
XS
SM
MD
LG