Ndërlidhjet

PRISHTINË


UNMIK-u do të japë 50.000 euro për çfarëdo informacioni që do të shpiente në arrestimin e përgjegjësve për vrasjen e tre anëtarëve të familjes Stoliq në Kastriot, tha Michael Steiner.
Telefoni do të jetë i disponueshëm 24 orë në ditë, dhe të gjitha informatat, përfshirë edhe identitetin e atij që paraqitet, do të ruhen në fshehtësi të plotë, ka thënë Steiner.
XS
SM
MD
LG