Ndërlidhjet

PODGORICË


Grupi për të drejtat e njeriut Amnesty International i ka akuzuar autoritetet në Mal të Zi për fshehjen e trafikimit të njerëzve dhe skandalit të prostitucionit.
Amnesty International thotë se "viktimat e trafikimit të dhunshëm nuk janë përfillur nga sistemi juridik në Mal të Zi".
Javën e shkuar, prokuroria i hodhi poshtë akuzat për trafikim të njerëzve dhe keqtrajtim, të ngritura ndaj zëvendës prokurorit të shtetit dhe tre të dyshuarve të tjerë.
XS
SM
MD
LG