Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara e dënoi fuqishëm vrasjen e familjes tre anëtarëshe Stoliq në Kosovë.
Këshilli vlerësoi se aktet e tilla rrezikojnë përpjekjet e përbashkëta të bashkësisë ndërkombëtare për të realizuar pajtimin ndëretnik në Kosovë.
Kryesuesi i Këshillit të Sigurimit, ambasadori rus Sergej Lavrov tha se anëtarët e Këshillit përkrahin nismën e shefit të UNMIK-ut që të ndërmirren hetime urgjente dhe kryerësit e këtij krimi të vihen para drejtësisë.
XS
SM
MD
LG