Ndërlidhjet

VARSHAVË


Polonia po voton sot për referendumin, rezultati pozitiv i të cilit do të mundësojë anëtarësimin e vendit në Bashkimin Evropian.
Pasi kishte hedhur votën e tij, presidenti polak Aleksandër Kvashnjevski ka deklaruar:
"Mendoj se polakët e kuptojnë peshën e këtij vendimi. Ky nuk është një vendim që prek disa vitet e ardhshme, por është një votë që do ketë ndikim në plan afatgjatë dhe është një prespektivë e mirë për Poloninë. Prandaj unë pres rezultate të mira dhe jam optimist."
XS
SM
MD
LG