Ndërlidhjet

GROZNI


Së paku 20 vetë përfshirë dhe një ushtarak të lartë rus kanë humbur jetën si pasojë e luftimeve në Ceceni gjatë dy ditëve të fundit.
Luftimet e shtuara kanë vazhduar pranë qytetit Argun, ku luftëtarët cecenë kanë sulmuar një autokolonë ushtarake ruse.
Këto luftime kanë ardhur në të njëjtën ditë me miratimin nga dhoma e ulët e parlamentit rus, Duma, të ligjit për amnistinë e luftëtarëve cecenë që dorëzonin vullnetarisht armët.
XS
SM
MD
LG