Ndërlidhjet

BEOGRAD


Nënkryetari i qeverisë së Serbisë Nebojsha Çoviq u ka bërë thirrje familjeve serbe nga Kastrioti, përkatësisht Obliqi, të mos i lëshojnë shtëpitë e tyre, meqë siç ka thënë, këtë e dëshirojnë ekstremistët shqiptarë.
Këto komente Çoviq i ka bërë pas paralajmërimeve të disa familjeve serbe se do të shpërngulen nga Kosova, sepse sipas tyre, KFOR-i dhe UNMIK-u nuk duan t'u ofrojnë siguri të shtuar pas vrasjes së tre anëtarëve të familjes Stoliq.
XS
SM
MD
LG