Ndërlidhjet

ZARË


Papa Gjon Pali II përfundoi vizitën e tij pesëditëshe në Kroaci dhe u kthye në Romë. Papa i risiguroi kroatët se kurajoja dhe guximi i tyre do t'u sigurojnë atyre të ardhme më të mirë. Para më shumë se 100,000 vetave tubuar në Zarë, Papa tha se vuajtjet e shkaktuara nga lufta me serbët në vitet '90, ishin ende të pranishme në fytyrat e tyre.
XS
SM
MD
LG