Ndërlidhjet

ZAGREB


Kroacia po refuzon nënshkrimin e marrëveshjes me Shtetet e Bashkuara e cila i përjashton qytetarët amerikanë nga juridiksioni i gjykatës së re ndërkombëtare për krimet e luftës. Zëvendës ministri i jashtëm Ivan Simonoviq tha se Kroacia nuk mund ta nënshkruajë nga arsye politike dhe juridike.
XS
SM
MD
LG