Ndërlidhjet

PRISHTINË/TIRANË/SHKUP


Valë e madhe e vapës me temperaturë deri në 40 shkallë celsius ka përfshirë vendet e Ballkanit. Në shumicën e kryeqyteteve, temperatura ka hipur mbi 30 shkallë celsius, me zbritje të vogla natën. Sot në Shkup dhe në Podgoricë temperatura ka hipur në 39 shkallë celsius. Në 10 ditët e para të qershorit në Shqipëri, u shënuan temperatura për pesë shkallë më lartë se para 50 vjetëve.
XS
SM
MD
LG