Ndërlidhjet

BEOGRAD


Serbia dhe Mali i Zi do të kërkojnë zyrtarisht anëtarësinë në programin e NATO-s "Partneriteti për paqe".
Boris Tadic, ministër i mbrojtjes, ka deklaruar se është e nevojshme për paqen rajonale të përfshihet Serbia dhe Mali i Zi në projektet e sigurisë rajonale.
Tadic ka thënë se Serbia dhe Mali i Zi është i vetmi vend në Evropë që është lënë jashtë programit "Partneritet për Paqe".
XS
SM
MD
LG