Ndërlidhjet

HAGË


Eksperti i policisë Budimir Babovic, i cili po dëshmon në gjyqin kundër Sllobodan Millosheviqit, ka deklaruar se Millosheviqi ka zbatuar dhe miratuar ligje vetëm në mënyrën që i kanë shërbyer atij.
Babovic ka theksuar se Millosheviqi ka pasur kontroll të drejtpërdrejtë mbi Shërbimin shtetëror të sigurisë në Serbi.
XS
SM
MD
LG