Ndërlidhjet

NJU DELHI


Komisioneri i mardhënieve me jashtë i Bashkimit Evropian, Chris Patten, ka kërkuar nga 28 vende, përfshi dhe 15 shtetet anëtare të BE-së, të japin më shumë fonde për rindërtimin e Afganistanit.
Patten bëri publike kërkesën deris apo viziton Indinë.
XS
SM
MD
LG