Ndërlidhjet

LUKSEMBURG


Qeveritë e vendeve të Bashkimit Evropian kanë miratuar përdorimin e forcës si mjeti i fundit kundër vendeve të cilat prodhojnë armë të shkatërrimit në masë.
Ministrat e jashtëm të BE-së kanë thënë në një deklaratë të përbashkët se përdorimi i forcës do të bëhet i mundshëm vetëm nëse vendet e caktuara nuk i përgjigjen presioneve politike dhe diplomatike.
XS
SM
MD
LG