Ndërlidhjet

UASHINGTON


Komiteti i Inteligjencës në Kongresin amerikan e ka mbajtur seancën e parë dëgjimore rreth armëve të Irakut për shkatërrim në masë.
Çështja është nëse presidenti George Bush i kishte mbivlerësuar kërcënimet nga armët kimike dhe biologjike, që ishin justifikimi kryesor për luftën.
Gjatë seancave të mbyllura, Komiteti do t'i marrë në pyetje analistët e inteligjencës rreth raporteve të tyre mbi programet e armëve të Irakut.
Çështjen gjithashtu e heton edhe parlamenti britanik.
XS
SM
MD
LG