Ndërlidhjet

VJENË


Drejtuesit kryesorë të Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Bërthamore po diskutojnë sërisht programet bërthamore të Iranit.
Pritet që pas takimit të sotëm ata vlerësojnë se Irani ka dështuar në përmbushjen e rregulloreve të Kombeve të bashkuara në këtë fushë.
Ambasadori iranian pranë kësaj agjencie ka deklaruar se Irani nuk është i gatshëm të lejojë më shumë inspektime.
Ndërsa presidenti amerikan ka thënë se ai dhe udhëheqësit e tjerë botërorë nuk do të tolerojnë armët bërthamore të Iranit.
XS
SM
MD
LG