Ndërlidhjet

VJENË


Përfaqësuesit e 55 vendeve evropiane të mbledhur në Vjenë po diskutojnë format e reja të anti-semitizmit në Evropë dhe mënyrat për t'i parandaluar ato.
Konferenca po mbahet nën kujdesin e OSBE-së, e cila planifikon të mbajë në shtator një takim ndërkombëtar mbi racizmin, diskriminimin dhe ksenofobinë.
XS
SM
MD
LG