Ndërlidhjet

BEOGRAD


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë OSBE, do të shqyrtojë informacionet që lidhen me trafikun e qënieve njerëzore dhe prostitucionin në Mal të Zi.
Mali i Zi u vu në qendër të kritikave pas mbylljes së një procesi gjyqësor kundër një grupi trafikantësh mes të cilëve dhe një zyrtar i lartë, me arsyetimin për mungesë provash.
OSBE-ja e ka cilësuar si shqetësuar vendimin e gjykatës për më tepër kur ekzistonte si provë dëshmia e viktimës.
XS
SM
MD
LG