Ndërlidhjet

BEOGRAD


Serbia dhe Mali i Zi zyrtarisht kanë kërkuar sot anëtarësim të plotë në programin e NATO-s "Partneritet për paqe".
Programi në fjalë është si fazë përgatitore për vendet e evropës lindore që kanë hyrë apo synojnë t'i bashkangjiten Aleancës Veri-atlantike.
Kërkesa është dorëzuar nga ministri i jashtëm Goran Svilanovic tek ambasadori britanik në Beograd, Charles Craëford. Ky i fundit është korrdinatori i NATO-s për rajonin.
XS
SM
MD
LG