Ndërlidhjet

BEOGRAD


Nënkryetari i Qeverisë së Serbisë, Nebojsha Çoviq ka thënë se ai nuk pretë fillimin e dialogut midis Beogdait dhe Prishtinës deri nga fundi i gushtit, apo fillimi i shtatorit dhe se ''çështja e statusit të Kosovës duhet të liret mënjanë''.
Në konferencë për shtypin, Çoviq ka thënë se ndonjë potez i përshpejtuar lidhur me çështjen e statusit të Kosovës do të kishte pasoja për tërë rajonin, duke vlerësuar se nuk është mirë që pala shqiptare nuk ka alternativë për pavarsinë e Kosovës.
XS
SM
MD
LG