Ndërlidhjet

KABUL


Shefi i forcave ndërkombëtare të sigurisë në Afganistan, gjenerali gjerman Norbert Van Heyst tha se sulmet anembanë atij vendi janë dyfishuar që nga prilli dhe ka miratuar dërgimin e ekipeve të vogla të forcave shtesë të jashtëme ushtarake në qytetet kyçe jashtë kryeqytetit Kabul.
Gjenerali Norbert tha se sigurimi i stabilitetit jashtë kryeqytetit të Afganistanit po bëhet edhe më jetësor derisa vendi fillon me çarmatosjen e milicive të bosave të ndryshëm, vendosjen e kushtetutës së re dhe përgatitjeve për zgjedhjet kombëtare vitin e ardhëshëm.
XS
SM
MD
LG