Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e serbëve të Kosovës sot kanë hedhur poshtë thirrjen e bërë nga udhëheqësit shqiptarë, të cilët kërkonin nga pjesëtarët e pakicave që të ktheheshin në Kosovë.
Kisha Ortodokse serbe dhe Këshilli Kombëtar serb në Kosovë në një deklaratë të përbashkët kanë nëvizuar se se mungesa e sigurisë bën, që sic thuhet në deklaratë "të krijohet një zbrazëti mes retorikës dhe realitetit të përditshëm".
Në deklaratë gjithashtu thuhet se kërkesa e politikanëve shqiptarë nuk mund të merret seriozisht.
XS
SM
MD
LG