Ndërlidhjet

DUBAI


Televizioni satelitor i Katarit, Al Jazeera ka emituar një mezsh të incizuar , siç thotë nga ish presidenti irakian, Saddam Hussein më 14 qershor, në të cilin ai thotë se është gjallë dhe ''në mesin e irakianëve'' bashkë ''me një grup liderësh''.
Saddam thotë gjithashtu se ''celula të xhihadit të përbëra nga luftëtarë burra dhe gra irakianë janë formuar në shkallë të gjërë'' për të luftuar forcat e koalicionit të prira nga Shtetet e Bashkuara.
Nuk ka patur rrugë të aty për-atyshme për konfirmimin e autenticitetit të shiritit.
XS
SM
MD
LG