Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria ka miratuar strategjinë 10 vjeçare që ka për qëllim të shndërrojë sektorin e turizmit në burim kryesor të të ardhurave për vendin, njoftojnë zyrtarët e Tiranës.
Stategjia e quajtur ''Shqipëria- sekreti i fundit i Evropës'', është zhvilluar me ndihmën e qeverisë gjermane.
''Me bregdetin e saj dhe vendet pitoreske malore, Shqipëria mund të bëhet element shumë i rëndësishëm në industrinë turistike Mesdhetare'', ka thënë zyrtari i lartë i qeverisë, Artan Lame.
XS
SM
MD
LG