Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti amerikan, George Bush ka deklaruar se miliona njerës në botë do të ishin në mëshirën e tiranëve, po të mos ishte ndërhyrja aktive e Shteteve të Bashkuara në Botë.
Në radio fjalimin e rregullt drejtuar kombit, Bush ka thënë se misioni i Shteteve të Bashkuara është shumë më i gjërë se sa të luftuarit e terrorizmit e dhënia fund e pushtetit të diktatorëve sikurse Saddam Hussein.
Ai tha se Shtetet e Bashkuara punojnë për dinjitetin njerëzor gjithkund, për të mbrojtur miqët e tyre dhe për të mposhtur armiqët.
XS
SM
MD
LG