Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut,Michael ka nënshkruar dhe me këte edhe miratuar Kodin Penal dhe Kodin e Proçedurës Penale të Kosovës, në prak të përfundimit të mandatit të tij si përfaqësues special i sekretarit të përgjithshëm të OKB-së.
Steiner tha se me nënshkrimin e tyre harmonizohen çështjet nga kjo fushë e drejtësisë në Kosovë ''me standardet ndërkombëtare dhe evropiane''.
Pritet që këto dy Kode të fillojnë të zbatohen nga prilli i vitit 2004.
XS
SM
MD
LG