Ndërlidhjet

MITROVICË


Përfaqësuesit e serbëve të Kosovës kanë kritikuar kodin e ri penal dhe të procedurës penale, të cilat u nënshkruan dje nga shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner.
"Kodi i ri penal vendos një sistem ligjor, i cili mbështet plotësisht një Kosovë të pavarur dhe shkëput sistemin ligjor të Kosovës nga ai i Serbisë", ka deklaruar Oliver Ivanoviq.
Edhë nënkryetari i qeverisë së Serbisë, Nebojsha Coviq, ka kritikuar ligjet në fjalë.
XS
SM
MD
LG