Ndërlidhjet

SINGAPOR


Bineqet 29 vjeçare nga Irani kanë vdekur gjatë interevenimit kirurgjik në spitalin e Singaporit për t'i ndarë nga njëra tjetra prej një ngjitje në kokë.
'' Kur e ndërmorëm këte sprovë, e dinim se rreziku është i madh, e dinim se një nga skenarët ishte se mund t'i humbnim që të dyja. Laden dhe Laleh e dinin gjithashtu. U përpoqëm të bëjmë ç'është e mundur, por nuk ia dolëm'', kumtoi drejtori i spitalit të Singaporit, Loo Chong Yong.
Bineqet vdiqën ndonëse në interevenim kirurgjik ishin anagazhuar intenzivisht 28 mjekë dhe 100 motra medicinale që nga e diela.
Vdekja e tyre u përjetua me shumë pikëllim në Iran.
XS
SM
MD
LG