Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ambasadori i Serbisë dhe Malit të Zi në Kombet e Bashkuara, Dejan Shahoviq ka bërë një protestë në Sekretariatin e OKB-së lidhur me nënshkrimin e Marrëveshjes tregëtare midis Kosovës dhe Shqipërisë dhe nënshkrimin e Kodit Penal dhe Kodit për Proçedurën Penale të Kosvës nga shefi i deritashëm i UNMIK-ut, Michael Steiner.
Shahoviq thotë se ''aktet e tilla nuk i kontribuojnë krijimit të atmosferës konstruktive apo besimit para dialogut të pritur midis Beogradit dhe Prishtinës''.
Disa autoritete serbe i kishin dënuar aktet e Steinerit si ''promovim të separatizmit shqiptar''.
XS
SM
MD
LG