Ndërlidhjet

SINGAPOR


Bineqet 29 vjeçare nga Irani kanë vdekur gjatë interevenimit kirurgjik në spitalin e Singaporit për t'i ndarë nga njëra tjetra prej një ngjitje në kokë.
Bineqet vdiqën ndonëse në interevenim kirurgjik ishin anagazhuar intenzivisht 28 mjekë dhe 100 motra medicinale që nga e diela.
Vdekja e tyre u përjetua me shumë pikëllim në Iran.
XS
SM
MD
LG