Ndërlidhjet

BAGDAD


Forcat e koalicionit në Irak të prira nga Shtetet e Bashkuara njoftuan se së shpejti do të fillojë regrutimi për armatën e re të Irakut, e paraparë të arrijë 40 mijë njerës deri nga fundi i vitit dhe që do të përfaqësohet nga gjithë populli irakian.
Gjeneral majori Paul Eaton, i ngarkuar për trajnimin e kësaj force tha se regrutimi do të fillojë në Bagdad, Basra dhe në Mosul, kurse çfarëdo vendimi se a do të ketë edhe regrute femra në ate ushtri duhet të merret nga qeveria e ardhëshme irakiane.
XS
SM
MD
LG