Ndërlidhjet

ALMA ATA


Sekretari i përgjithshëm i NATO-s, George Roberstson, gjatë vizitës në Kazakistan ka bërë thirrje për bashkëpunim më të ngushtë me vendet e Azisë Qendrore për kundërvënien terrorizmit ndërkombëtar, duke e cilësuar si një nga kryesfidat e sigurisë në botë.
''Vendet e Azisë Qendrore dhe vendet e NATO-s kanë një qëllim dhe mision të vetëm, kurse Kazakstani ndodhet në krye të bashkëpunimit me NATO-n në përballjen me këto sprova të reja të sigurisë'', ka thënë Robertson.
XS
SM
MD
LG