Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Zhivkoviq ka deklaruar se bisedimet ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës do të fillojnë në shtator, se ''për bisedime me shqiptarët tash sa kohë jemi të gatshëm'', por ka thënë se jemi duke pritur ''përmbushjen e kushteve minimale dhe ardhjen e shefit të ri të UNMIK-ut''.
Zhivkoviq i ka deklaruar gazetës ''Veçernje Novosti'' se ''meqë Bashkimi Evropian nuk punon në gusht, atëherë bisedimet do të fillojnë në shtator ''.
XS
SM
MD
LG