Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus, Vladimir Putin ka kërkuar nga liderët politik, ekonomik e social të vendit që të lënë anash dallimet dhe intersat personale dhe të ndihmojnë Rusinë të arrijë qëllimet e veta strategjike.
''Një shoqëri e ndarë në grupe të vogla të interesit nuk është e zonja të përqëndrohet në realizimin e projekteve madhore kombëtare '', ka thën Putin gjatë një mbledhe me lidershipin e vendit.
Ai ka thënë se tre prioritetet e Rusisë janë duplifikimi i Bruto prodhimit shoqëror, tejakalimi i varfësrisë dhe modernizimi i forcave të armatosura.
XS
SM
MD
LG