Ndërlidhjet

UASHINGTON


Senati i Shteteve të Bashkuara ka miratuar njëzërit një rezolutë jo-obliguese në të cilën thuhet se presidenti George Bush ''duhet të marrë në konsideratë të kërkojë formalisht dhe shpejtë'' që NATO të vendosë forca në Irak.
Në rezolutë thuhet gjithashtu se Bush duhet të marrë në konsideratë të kërkojë nga Kombet e Bashkuara që t'u bënin thirrje vendeve anëtare që të ofronin forca ushtarake dhe policë si edhe resurse për të ndihmuar për rindërtimin dhe administrinmin e Irakut.
XS
SM
MD
LG