Ndërlidhjet

SUBOTICË


Serbia tash ndodhet para vendimeve të vështira dhe zgjedhjes midis Lindjes dhe Perëndimit, ka deklaruar nënkryteri i Partisë Demokratike, Boris Tadiq në një takim të partisës së tij në Suboticë.
Boris Tadiq ka vlerësuar se ''Serbia duhet të drejtohet nga Perëndimi '' , por ashtu që ''të mos mohoheshin vlerat e Lindjes në vetë ne '', ka thënë Tadiq.
XS
SM
MD
LG