Ndërlidhjet

ATHINË


Përfaqësues të pushtetit vendor dhe të ekonomisë nga veriu i Greqisë nisen nesër nga Selaniku në një turne përmes Maqedonisë, Serbisë, Hungarisë, Austrisë dhe Gjermanisë për të kërkuar aktivizimin e plotë të Korridorit -10 evropian.
Në një rezolutë që kishin miratuar përfaqësues të atij rajoni të Greqisë me kolegë të tyre nga Maqedonia dhe Serbia në 12 qershor në Selanik thuhej se ''pasojat ekonomike nga jo-aktiviteti i Korridorit-10 janë katastrofale për rajonet nëpër të cilat kalon ''.
XS
SM
MD
LG