Ndërlidhjet

SUBOTICË


Ministri i Mbrojtjes i Serbisë dhe Malit të Zi, Boris Tadiq ka deklaruar se Serbia tash ndodhet para vendimeve të vështira dhe zgjedhjes midis Lindjes e Perëndimit, duke vlerësuar se ajo ''duhet të drejtohet nga Perëndimi ''.
Në një takim me anëtarë të partisë së tij Demokratike në Suboticë, Tadiq ka thënë gjithashtu se akoma ''nuk janë bërë të gjitha hapat esenciale për reformimin e ushtrisë dhe se nuk duhet fituar bindja se është vendosur kontroli civil e demokratik mbi forcat e armatosura ''.
XS
SM
MD
LG