Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministria serbe e Drejtësisë ka vlerësuar se aktivizimimi i mekanizmit shpërthyes para kompleksit të Pallatit të Drejtësisë në Beograd flet për ''panikën e kriminelëve dhe grupeve kriminale, para së gjithash të atyre që janë të ndërlidhur me krimin e organizuar dhe krimet e luftës ''.
Në orët e herëshme të mëngjezit në kopleksin e tre gjykatave të Beogradit kishte ndodhur një shpërthim i kurdisur që shkaktoi dëme, por jo edhe viktima.
Në njërën prej atyre gjykatave vazhdon edhe procesi gjyqësor për krime lufte kundër dy policëve serbë të akuzuar për masakrën e 19 civilëve shqiptarë të Popdujevës në Kosovë, në vitin 1999, ku këto ditë dëshmuan pesë fëmij shqiptarë.
XS
SM
MD
LG