Ndërlidhjet

KAIRO


Drejtuesi i Ligës Arabe, Amr Mussa deklaroi se shpreson se formimi i Këshillit Qeveritar Irakian paraqet një ''hap përpara në drejtim të rivendosjes së sovranitetit të vendit, lindjes së një Iraku të lirë të udhëhequr nga populli irakian dhe dhënjes fund të okupimit ''.
Duke folur në selin e Ligës Arabe në kajro, Mussa ka thënë se ''të formohej ky Këshill nëpëmjet zgjedhjeve do t'i kishte dhënë atij më shumë forcë dhe kredibilitet ''.
XS
SM
MD
LG