Ndërlidhjet

PARIS


Rreth pesë mijë shkencëtarë, hulumtues dhe mjekë nga 120 vende filluan një konferencë në Paris për të diskutuar gjendjen aktuale të hulumtimeve lidhur me SIDA-n dhe si t'i shndërrojnë zhvillimet e fundit në terapi efektive të kësaj epidemie.
Hulumtuesit që merren me trajtimin e kësaj sëmundje gjatë viteve të fundit kanë pasur suksese në uljen e shkallës së vdekshmërisë nga SIDA, duke përdorur një ''koktel'' të fuqishëm ilaçesh.
Por akoam nuk është arritur të zhvillohet një vaksinë efektive, e cila do të ndërpriste zgjerimin e saj.
XS
SM
MD
LG