Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova ka takuar ushtruesin e detyrës së shefit të UNMIk-ut, Charles Brayshow dhe shefin e Zyrës së Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, Reno Harnish i cili këto ditë largohet nga Kosova.
Rugova dhe Brayshow kanë vlerësuar se situata e sigurisë në Kosovë përmirësohet vazhdimisht kurse kriminaliteti është në rënie, që do t'i kontribuojë zhvillimit të investimeve në Kosovë.
Ushtruesi i detyrës së shefit të UNMIK-ut ka përshëndetur angazhimin e presidentit të Kosovës për kthimin e pesonave të zhvendosur.
XS
SM
MD
LG