Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ministri i jashtëm serbo-malazez, Goran Silanoviq ka deklaruar se gjatë viteve që vijnë do të zgjidhen marrëdhëniet midis Serbisë dhe Malit të Zi, statusi i Kosovës dhe pozita e serbëve që jetojnë atje si dhe atyre që do të kthehen.
Në një intervistë për gazetën ''Blic'', Svilanoviq ka thënë se ''për bisedime të tilla të vështira nevojitet mbështetje e gjërë asaj qeverie që do të zhvillonte ato bisedime ''.
XS
SM
MD
LG