Ndërlidhjet

SARAJEVË


Bashkimi Evropian do të japë 63 milionë euro për të mbështetur stabilitetin politik dhe ekonomik në Bosnjë Hercegovinë, në mënyrë që vendi të integrohet më shpejt në strukturat evropiane.
Këto fonde janë pjesë e programit të Brukselit që parasheh ndihmën ndaj vendeve të Ballkanit perëndimor pas konflikteve të dhunshme të dhjetëvjecarëve të fundit.
XS
SM
MD
LG