Ndërlidhjet

JERUSALEM


Shtetet e Bashkuara i dhanë sot Autoritetit palestinez rreh 20 milionë dollarë të dedikuar të shfrytëzohen për përmirësimin dhe riparimin e rrugëve, objekteve publike dhe energjisë elektrike, ujit dhe kanaleve të ujrave të zeza të dëmtuara gjatë gadi tre vitesh lufte me Izraelin.
Zyrtarët amerikanë dhe palestinezë thonë se kjo është hera e parë që Shtetet e Bashkuara i japin para në mënyrë të drejtëpërdrejtë kësaj administrate që udhëhiqet nga lideri palestinez, Yasser Arafat.
XS
SM
MD
LG