Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefat e Zyrave të Shteteve të Bashkuara, Gjermanisë, Francës, Italisë dhe Britanisë në Prishtinë kanë vlerësuar se siguria në Kosovë përmirësohet dhe egzistonë përparim i dukshëm në vendosjen e rednit dhe ligjit.
Diplomatët janë angazhuar që të fillonin bisedimet e pritura midis Prishtinës dhe Beogradit ''për çështje praktike lidhur me inters të dyanshëm'' dhe realizimin e ''standardeve'' të shtruara nga UNMIK-u.
Mikpritës i këtij takimi ka qenë shefi i Zyrës së Shteteve të Bashkuara në Prishtinë, Reno Harnish i cili sot përfundoi mandatin e tij një vjeçar në Kosovë.
XS
SM
MD
LG