Ndërlidhjet

TIRANË


Sekretari i përgjithsëm i NATO-s George Robertson bisedoi me zyrtarët më të lartë të Shqipërisë e tha se kishte ardhur në Tiranë me qëllim të ''inkurajimit të vendit në përpjekjet që t'i bashkohet Aleancës''.
Robertson i kishte thënë se dëshira e Shqipërisë që t'i bashkohet NATO-s është e mirëpritur, por sjellë edhe ''obligime të mëdha sikurse edhe shpërblimin e sigurisë''.
Presidenti Alfred Moisiu ka thënë se ''NATO është institucion për paqë dhe duhet të mbesë i pranishëm në rajon sepse roli i tij është i pazëvendësueshëm''.
''Ne jemi të vendosur që të luftojmë krimin e organizuar, trafikun ilegal dhe të eliminojmë korrupsionin, të cilat janë të gjitha kushte të domososhme për t'iu bashkuar struktutrave Evropiane'', ka thënë kryeministri Fatos Nano.
XS
SM
MD
LG