Ndërlidhjet

KAIRO


Ministri i Jashtëm rus, Igor Ivanov sot ka bërë thirrje për një rezolutë të re të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara për Irakun me qëllim të stabilizimit të vendit, e cila sipas tij është e nevojëshme për t'u lejuar ''shumë vendeve'' të kontribuonin me forca.
''Ne besojmë se është e nevojëshme të përshpejtohet procesi i dorëzimit të pushtetit tek përfaqëuesit legjitim të popullit irakian, dhe për këte qëllim është e domosdoshme të rritet roli i Kombeve të Bashkuara në procesin e zgjidhjes irakiane'', ka thënë ministri rus gjatë vizitës në Kajro.
XS
SM
MD
LG