Ndërlidhjet

VIENË


Federata Ndërkombëtare e Helsinkit për të Drejtat e Njeriut në një raport të publikuar në Vienë thotë se liria e besimit mbetet e kërcënuar në disa vende të Evropës dhe Azisë Qendrore, ndonëse konsiderohet e drejtë fundamentale në ligjin ndërkombëtar.
Raporti thotë se disa qeveri u janë vërsulur grupeve fetare minoritare, të shpeshtën nën pretekstin e aksioneve anti-terroriste.
XS
SM
MD
LG